понеділок, 15 червня 2015 р.

Фестиваль «Summer camp»



Фестиваль «Summer camp»
12 червня у стінах Сокальського НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ст. №4 – ліцей» проходив  фестиваль іноземних мов «Summer camp - 2015». В 14 опорних школах Сокальського району з 2 червня розпочали свою діяльність літні мовні табори. Фестиваль іноземних мов «Summer camp – 2015» це підбиття підсумків роботи вихователів та учнів у літніх мовних таборах.
Розпочали фестиваль           учні Ільковицького НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – дитячий садок». З патріотичним настроєм вони виконали гімн України на англійській мові, а також танцювальний флешмоб. Всі глядачі були в захваті від побаченого дійства. Відкриття фестивалю було справді сильним.
Сокальський  НВК «ЗШ І – ІІІ ст. №4» показував знання учнями польської мови. Вихованці школи співали польські пісні, розказували вірші. Було теж цікаво слухати польську мову та в думці перекладати те, про що розповідають.
Вихованці Сокальської гімназії імені Олега Романіва та Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. №5 представили публіці танцювальні флешмоби.
Учні та вихователі Сокальської СШ І – ІІІ ст. №3 співали  пісень на англійській мові «Hit the road Jack»  та «Yesterday». Виконання пісні  «Yesterday» було у супроводі з скрипкою, віолончеллю та синтезатором.
Дуже приємним було те, що учні Тартаківської ЗШ І – ІІІ ст. показали театралізоване дійство. Вони показали уривки з життя сім’ї Потоцьких. Декорації, одяг епохи відродження – все це  мов на машині часу перенесло глядачів на багато багато років назад.
В інтерв’ю журналістам газети «Step up» методист РМК Савчук  - Царинська О.П. сказала, що вона задоволена проведенням фестивалю та роботою мовних таборів загалом.
Начальник відділу освіти Монастирський Р.Т. нагородив кожну школу сертифікатом за участь у фестивалі іноземних мов «Summer camp - 2015».
Було дуже багато представлено творчих номерів англійською мовою. Дуже хотілось, щоб наступного року були сценки або пісні на  німецькій, французькій та польській мовах.
Не було переможців та переможених, тому всі учасники фестивалю  були в піднесеному настрої та задоволені святом.
Вільхова О.І.
педагог – організатор Сокальської СШ І – ІІІ ст. №3



Немає коментарів:

Дописати коментар