середу, 3 червня 2015 р.

Літній мовний табір "Дрім Кемп"

      Актуальними  в останні роки стали літні мовні табори, де цікавий і дуже корисний для здоров'я відпочинок поєднується зі спеціально розробленими програмами вивчення іноземної мови. Саме в такому таборі, як "Дрім Кемп" дитина не тільки підвищує рівень своїх знань мови, а і проводить захоплюючий час.
      Під час відпочинку додатково  організуваватимуться різноманітні розважальні або спортивні заходи мовою, що вивчається. Діти з різних загонів  розучують пісні, зарубіжні поетичні твори, виготовляють листівки. Таким чином, у літньому мовному таборі дитина:
  • здобуває необхідні мовні навички;
  • непомітно долає мовний бар'єр;
  • удосконалює розмовну мову;
  • поєднує навчання із захоплюючим відпочинком.                                                                              Крім того, вона живе за розкладом, що сприяє формуванню дисциплінованості, оздоровлюється, знаходиться під постійною пильною увагою досвідчених педагогів.              2 червня проводилось відкриття мовного табору. Зранку відбулась лінійка з нагоди відкриття табору. Учні були ознайомлені з графіком роботи на день.                                                                                                                                                   3 червня на робочій лінійці учні школи знайомили нас зі своїми загонами та девізами.

Немає коментарів:

Дописати коментар