четвер, 21 травня 2015 р.

Конкурс "Господарочка"

Українців закликають одягти традиційний стрій і вийти в ньому на роботу, в університет, школу чи садочок. Свято вишиванки традиційно припадає на третій четвер травня. А започаткований цей день чернівецькими студентами у 2007 році. Зараз свято набуло всеукраїнського рівня.
Тому в різних містах заплановані різноманітні акції і флешмоби. Також цього сонячного дня 21 травня,  представники учнівської ради -  Сніжана Пащук, Василина Ілечко  та педагог - організатор Вільхова Оксана Іванівна, провели конкурс "Господарочка" приурочений до дня вишиванки. В святковій атмосфері розпочалися змагання між ученицями 6А та 6Б класів. Дівчатка вихваляючись своїми вишиванками розподілилися на дві команди :"Маківка" та "Галичанки". Першим конкурсним завданням було представлення. Кожна команда представляла себе дуже достойно, показували і вокальні і ораторські здібності.
           Обрати в конверті улюблену тему - це було другим завданням. Дівчатка 6А обрали -  "швейну справу", а 6Б - "рослинництво". Для глядачів та вболівальників теж проводився цікавий конкурс з загадками. Дуже важким для дівчат став конкурс "Так чи ні", в якому потрібно було дуже швидко відповідати на запитання з трудового навчання. Цікавим та забавним став практичний конкурс "Практика" де нашим учасницям необхідно було створити аплікацію за допомогою геометричних фігур, але спочатку потрібно було відгадати загадку про зайчика. "Дешифрувальник" та "Перевертні"  - це можна сказати два з найващих конкурсів. В них потрібно було відгадувати слова, зашифровані за цифровими шрифтами, або переставленими складами. Але незважаючи на всі труднощі дівчатка впорались з цим завданням. Останній, завершальний конкурс - це конкурс талантів. Дівчатка з 6А співали пісню про маму, головною солісткою була Марта Михайлюк. А от з 6Б класу виступала Аня Грем, яка присвятила свою пісню воїнам АТО, з достоїнством її заспівавши.
Свято пройшло весело й цікаво. ПЕРЕМОГЛА ДРУЖБА!!!
Всі вихованки справилися зі своїми завданнями і отримали багато вражень, заряд позитивної енергії та веселий настрій.  Капітани команд були нагороджені грамотами. Дівчатка 6А класу  в  номінації "Хазяйновиті та спритні" ,6Б - "Кмітливі та вправні".
 

Немає коментарів:

Дописати коментар