понеділок, 4 квітня 2016 р.

"ЧЕРВОНА РУТА"



Фестиваль має особливу творчу концепцію, яку послідовно дотримується протягом 26-ти років. "Червона рута" не є просто фестивалем. Це потужна експериментальна творча лабораторія, яка відкриває нові імена, здійснює цілеспрямований пошук та підтримує молодих, ще невідомих музикантів, постійно продукуючи нових поп-зірок. Фестиваль впроваджує найновіші світові досягнення в сучасну українську музику, започатковує в ній нові стилі і напрямки, створює і записує численний новий пісенний репертуар молодіжної музики, гостросучасний, модний і водночас глибоконаціональний.
Вокаль—інструментальний ансамбль “Кришталь” та солістка  Іванова Олеся (керівник — Криштальською Н.В.)   мали можливість представити свої таланти у відбірковому турі у місті Львів.

У номінація “Популярна музика” Олеся Іванова стала резервістом. Резервіст – конкурсант, який виконав більшість конкурсних вимог, не всі з трьох конкурсних пісень відповідають творчій концепції фестивалю.
Резервісти можуть доопрацювати власний репертуар, надіслати його Дирекції фестивалю. В разі, якщо результати відповідатимуть вимогам фестивалю, резервісти отримають право брати участь у фінальних змаганнях фестивалю
«Червона рута» на рівні з переможцями обласних відбіркових конкурсів.
Тому, побажаємо Олесі удачі, творчої наснаги та легкої дороги до  перемоги!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар