понеділок, 4 квітня 2016 р.

На уроці правознавства...



24  березня 2016 року для учнів 9-10 клас  урок правознавства  провели прокурор  Червоноградської прокуратури Сокальського району Софія Нестерук та працівник Сокальської поліції Ірина Мроць.    
     
  Ірина Андріївна—капітан кримінальної поліції, тому  з усіма питаннями, що належать до компетенції кримінальної поліції у справах дітей: запобігання вчинення дітьми і стосовно них кримінальних та адміністративних порушень, встановлення місцезнаходження дітей у разі їх безвісного зникнення, виявлення та припинення фактів жорстокого поводження з дітьми, а також  винекнення подій за участю дітей потрібно звертатись до неї.  
Прокурор  Червоноградської прокуратури  Софія Нестерук навела декілька прикладів крадіжок неповнолітніми дітьми та розповіла про те, яке покарання вони понесуть.  Пояснила учням  про значимість прокуратури.
Приємно відзначити те, що такі зустрічі нової поліції та прокуратури з учнями є цікавими,  пізнавальними та повчальними.  Учні  були активними слухачами і не залишались байдужими, ставили низку питань як прокурору так і капітанові поліції.




Немає коментарів:

Дописати коментар